23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Global pappersbrist - Så undviker du att drabbas

| Medlemsnyhet | Företag Avisera AB

Efterfrågan på pappersråvara är mycket hög i både Europa och Asien och papperbrist råder som följd av pandemin och den skakiga situationen på världsmarknaden i stort.

Just nu är efterfrågan på pappersråvara är mycket hög i både Europa och Asien, till följd av pandemin och på grund av den skakiga situationen på världsmarknaden i stort. 

Efter pandemin finns ett uppdämt behov hos företag att återuppta inställda och uppskjutna inköp. Det är ett högt tryck på tillverkning och framställningen av pappersmassa har inte kunnat produceras i samma höga takt som det efterfrågas. Produktion av allt från påsar till böcker, kuvert och förpackningar har drabbats.

Den höga efterfrågan på pappersprodukter resulterar därmed i fullbelagda fabriker och förlängda ledtider. Ledtiderna i sin tur blir längre på grund av risken att försenas av olika anledningar, till exempel brist på fraktcontainrar, förare och hamnförseningar.

En komplex situation som kräver en bra produktionsplan för att inte påverkas. Tag hjälp av din förpackningspartner för att få dina leveranser i tid!

Läs hela artikeln och få mer information här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Avisera AB

Sankt Eriksgatan 60
102 21 Stockholm
Sverige
Avisera AB

Sänd till en kollega

0.109