23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

3 steg för en lyckad emballagestrategi

| Medlemsnyhet | Företag Scanlux Packaging A/S

Har du funderat över vilken emballagestrategi ditt företag har? Och i så fall – går den hand i hand med din verksamhets identitet och målsättningar?

Det tåls att tänka på att det fortfarande finns många företag som står helt utan eller har en oklar emballagestrategi. Det betyder som regel att företagen inte får tillräckligt med värde av de pengar som de investerat i emballage, och det kan på sikt stå dem dyrt.

Efterfrågan, förväntningarna och lagarna för detta område ändrar sig löpande. Det ställer högre krav till butiker och webbshoppar, som konstant måste optimera och utveckla sitt emballage, speciellt om de hoppas kunna överleva på den konkurrensutsatta marknaden.I denna artikel fokuserar vi på emballagestrategi. Vad täcker strategin? Varför är det viktigt? Hur får du in ditt företags DNA i inslagning och emballage på ett bra sätt, samtidigt som det ger resultat?

Här får du svaren!

Klicka här under for att läsa mer. Trevlig läsning!

3 steg för en lyckad emballagestrategi

 Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har från starten 1988 satsat på kvalitet och hållbarhet i valet av material till emballage. Med huvudkontor i Fredensborg, Danmark, fungerar Scanlux Packaging som partner för ett antal stora europeiska detaljhandelskedjor. Företaget erbjuder faciliteter och kompetens inom design, lager och distribution. Scanlux Packaging har genom åren erhållit flera miljöcertifieringar. Dessa certifikat är välkända och garanterar att de föreskrivna standarderna uppfylls och kontrolleras.

Med expertis i bagaget
Med tusentals kunder i hela Europa har Scanlux Packaging uppnått en solid expertis inom e-handelsemballage, påsar och inslagning. Därutöver erbjuder vi ett omfattande sortiment av presentpapper, askar, band, vinförpackningar med tillbehör som tillsammans kan utgöra en sammanhängande emballagelösning för Sveriges detaljhandlare och webshoppar.

Medlemsnyhet

Företag
Scanlux Packaging A/S

Kungstorget 8, 252 78 Helsingborg
252 78 Helsingborg
Sverige
Scanlux Packaging A/S

Sänd till en kollega

0.078