23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kom blir återförsäljare för IWD Retail

"Vi är stolta över att berätta om vårt partnerskap med IWD Retail som erbjuder en av de bästa verktygen för planogram och 3D planering för retail i en helt molnbaserad tjänst.

IWD har nära 20 års erfarenhet inom lyx, kosmetika, mode, klockor och smycken, vin & sprit och resehandel, som omfattar 300 varumärken. Med de 200 varumärkena och över 15 års erfarenhet inom mode-, snabbmode- och massmarknadsindustrin under Visual Retails bälte blir IWD Group marknadsledare och expert på sitt område.

Kom Agency som är återförsäljare för Visual retailing,  är glada över att nu kunna erbjuda hela rangen av produkter från både IWD och Visual Retailing. 

" Framtiden ser ljus ut när IWD och VR gör gemensam sak och utvecklar sina mjukvaruprodukter till nästa nivå,  Mockshop som redan är ett av världens bästa 3D program för  visual merchandising och konceptdesign kommer kunna fortsätta utveckla branschen genom kombinera kundupplevelse , digitalisering och det kommersiell omhändertagandet.  Att nu kunna lägga till IWD molnverktyg för planogram och 3D planering kommer vara bra för både oss och våra kunder när det gäller att öka den digital transformationen i retailprocesserna". 
- Anne Hesselgren, grundare till Kom Agency

Målet är mer spännande produkter

Kombinationen av IWD och Visual Retailing-produkter erbjuder en strategisk lösning för varumärken. Verktygen är smart utformade för att hjälpa kunderna att maximera sin upplevelse i butiken och ta detaljhandel över hela världen till .
Display, Network, MockShop och ShopShape är nu en omfattande lista med programvara och tjänster som täcker allt från kollektionsplanering, digitala köpprocesser, butikskonceptutveckling, butiksplanering och 2D / 3D-planering till visual merchandising-guidelines, planogram och förbättrad butiksexekvering med spacemanagement som grund.

Kom Agency AB
Grev Turegatan 46
114 38 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5567479430

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.078