23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Oroliga tider – från pepp till arbetsrätt

| Medlemsnyhet | Företag Sveriges Textilhandlare

Vad lagen ger dig för verktyg för att engagera personal och vad du gör om dessa inte hjälper.

Från minskning av personal, till motivation. Vilka verktyg du har för både piska och morot, men också till stöd för ett ökat engagemang utan yttre hot och belöningar. Arbetsrätten ska vara ett verktyg för dig i både goda tider som i kriser.

Från de viktigaste lagarna att hålla koll på till de bästa verktygen för att slippa använda dessa. LAS, MBL, OSA och SAM går från förkortningar till verktyg för en effektivare och mer engagerande butik. Vi följer upp det med både regler och teknik för samtal, oavsett om de är svåra eller motiverande. Det ger dig verktygen att även i tider som kan kännas mörka, jobba med en peppad personal. Och om det inte räcker hur du drar ned på personalstyrkan.

2 gånger 2 timmar plus en nyttig uppgift mellan mötena och vi kommer förbättra era förutsättningar att klara en lågkonjunktur, inflation och en ökande digital konkurrens. Utbildningen är vad jag själv önskat när jag blev chef, men har även lika stora delar av det jag märkt att många chefer saknar om hur man får arbetsrätten till att vara ett bra verktyg i sitt ledarskap."

Du kommer kunna detta efter avslutad kurs:

Som chef/arbetsgivare kommer du att lämna den här kursen tryggare i ditt ledarskap och din personal kommer att känna sig mer sedd och ha ett ännu starkare engagemang. Du kommer också vara rustad med kunskap utifall att du behöver justera tider eller personalstyrka och hur du för samtal utan att någon ska tappa motivationen.

Upplägg:

  • Online via Zoom
  • Arbetsrätten som verktyg (2 timmar) den 18/4 kl. 9-11.
  • Samtalsteknik och formalia (2 timmar) den 2/5 kl. 9-11.
  • Arbetsuppgifter för dig och teamet att jobba med mellan tillfällena och efter kursen för att skapa förbättringar i er vardag!

Datum: 18 april & 2 maj kl. 9.00–11.00
Ordinarie pris:
3 995 kr
Medlemspris: 1 495 kr

Just nu erbjuder vi alla våra schemalagda kurser till medlemspris för alla!

Läs mer om kursen här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Sveriges Textilhandlare

Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
Sveriges Textilhandlare

Sänd till en kollega

0.11