23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Konecranes Hackathon-vinnaren utsågs

| Medlemsnyhet | Företag Konecranes AB

Konecranes Hackathon evenemanget avslutades på söndagen 7.2.2015. Efter ett intensivt veckoslut, presenterade teamen sina arbeten för juryn.

Bland många utmärkta förslag, utsågs teamet Valuemotive till vinnare. Det vinnande teamets förslag fokuserade på kundernas utmaningar och inkluderade en integration av ERP-system och krandrift. Medlemmarna i team Valuemotive var Kristian Ovaska och Marko Laakso.

“Teamen presenterade många goda och användbara idéer och det var inte lätt att utse vinnaren”, säger Juha Pankakoski, Chief Digital Officer, Konecranes. “Juryn tyckte emellertid att det vinnande teamets förslag var välgenomtänkt och har stor utvecklingspotential.

”Överlag behöver alla föreslagna koncept ytterligare bearbetas, såsom alla innovationer”, fortsätter Juha Pankakoski. ”Ytterligare samarbete med Hackathon-teamen övervägs för nuvarande”.

Huvudidén med Hackathon-evenemanget var att experimentera och hitta nya möjligheter runt Industriellt Internet genom att kombinera kunskapen hos en ledande krantillverkare och talangfulla ICT-experter, och att få människor att bli engagerade i Industriellt Internet. Det är ett nytt sätt att arbeta, få nya idéer och snabb testning.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Konecranes AB

Kabelvägen 11
291 21 Kristianstad
Sverige
Konecranes AB

Sänd till en kollega

0.078