23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Namnskyltar för professionell användning i din butik

Namnskyltar av hög kvalitet till medarbetare som representerar din butik i det dagliga arbetet eller på mässor och utställningar. Enkelt att byta namn med olika instick som skrivs ut på vanlig skrivare.

Gör ett bra första intryck med professionella namnskyltar.

Med Avery by BadgePoint namnskyltar får du skylthållare av högsta kvalitet, snygg design och med den kraftiga, patenterade Smag®-magneten så att namnskylten kan sättas fast på kläderna utan att tyget förstörs. Skylthållarna finns i fyra snygga designer med magnet och två designer med clips och nål.

Instick till skylthållarna bytes enkelt så att själva hållaren kan återanvändas när det kommer nya medarbetare. Logga, namn och titel ställs enkelt upp med Averys kostnadsfria mallar eller online-verktyg och skrivs ut direkt på er vanliga skrivare. Med den patenterade Quick & Clean™-teknologin säkras skarpa kanter när insticken bryts loss från arket.

Utöver namnskyltar till medarbetare omfattar Averys sortiment med namnskyltar även självhäftande namnetiketter och namnskyltset för utskrift eller handskrift, som är perfekta för mässor, seminarier, konferenser och andra arrangemang, samt praktiska armband som du själv kan skriva ut.

Alla produkterna kan skrivas ut i din vanliga skrivare och är enkla att anpassa med t.ex. logga, namn, titel och mycket mera med Averys kostnadsfria mallar och online-programvara "Avery Design & Print".

Se hela sortimentet och läs mer om de enskilda produkterna på Averys webbsida.

Avery Nordic
Theilgaards Allé 4
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
VAT nummer: DK15512415

Kontaktperson

AMR
Anne Mette Rasmussen
Nordic Marketing Manager
+45 70101800 arasmussen@avery.com

Sänd till en kollega

0.048