23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hos AD Plast är det truckarna som jobbar nattskiftet

Hos AD Plast i Anderstorp är det stort fokus på att optimera och effektivisera, gärna med hjälp av ny teknik. Motorn i allt är Jeeves ERP där man sköter allt ifrån ekonomi till produktion.

Bland annat  styr de automattruckar via Jeeves ERP. Truckarna hjälper till att dra de tunga pallarna, kommer med nya verktyg och stöttar i hela produktionsflödet.

Vi har träffat Michael Jonsson, företagets ägare och VD och här berättar han om hur de jobbar med att automatisera och optimera sina flöden.

- Vi använder truckarna till hela flödet, från det att råvarorna kommer in genom dörren till dess att färdiga produkter ska lastas på trailers. Vid utlastning kör vi ut en plocklista och bestämmer hur allt ska staplas, sen tar truckarna över och jobbar tills allt är klart. Vi kan gå hem på kvällen och komma tillbaka dagen efter och då har truckarna förberett gods för till exempel två trailers, det är 44 pallar. Vi kan förberedda upp till 8 trailers, säger Michael. 

- Vi sparar jättemycket tid på det här. Jag har räknat ut att vi sparar en årsanställd bara på ställarna, tidigare hade vi en anställd som bara körde truck. Jag ser det här som enormt värdeskapande för våra anställda och för arbetsmiljön då det blev mycket lugnare i fabriken efter att vi införde de automatiska truckarna.

Läs hela artikeln  här

Jeeves Information Systems AB
Kungsgatan 44
111 35 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563434215

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047