23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Altro Nordic AB nu som Auktoriserat Golvföretag

Altro Nordic AB är blivit godkända som certifierad golvleverantör inom Golvbranschen GBR. En branschorganisation som representerar Sveriges bästa golvläggare, återförsäljare och inte minst leverantörer.

Auktoriserat Golvföretag
Auktorisationen visar beställare att företaget arbetar efter en dokumenterad kvalitetsplan, miljöplan och arbetsmiljöplan samt följer utvecklingen i branschen för att med kunskap och kompetens möta kundernas krav, önskemål och behov.
 
Miljövänliga golvinstallationer
Alla auktoriserade golvföretag arbetar enligt en dokumenterad miljöplan som syftar till att optimera energianvändning och spara på resurser betyder mycket för den svenska golvmarknaden. Den följer ISO-metodiken och täcker kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

På golventreprenörs-sidan har man haft ”auktoriserat golvföretag” sedan 2001 för att möta beställarnas krav inom miljö, kvalitet, arbetsmiljö och teknik och för att allmänt höja branschens kompetens. Naturligt ställs då även kraven på att leverantörerna lever upp till sin del.
 
Läs också: Interview – Peter Lindström, Altros externa miljökonsulent

”Vi är mycket stolta och glada! Vi har koll på vår verksamhet och har lärt oss mycket under auktorisationsprocessen, till exempel hittat strukturer som gör oss ännu starkare”, säger en nöjd och lycklig Michael Persson, Altros Area Manager Nordic Countries.

Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE556189634001

Kontaktperson

AJ
Anna Jankovic
Kommunikations ansvarig
Anna.Jankovic@altro.se

Sänd till en kollega

0.031