23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu tar Jeeves ERP ett steg närmare den norska marknaden

Det är glädjande att meddela att Jeeves har en blivande partner i Norge, Axia, som ska se till att Jeeves ERP blir ett affärssystem att räkna med och tar marknadsandelar även på den norska marknaden.

- Vi har fört dialog med flera tilltänka partners och anledningen till att valet föll på Axia är för att de har stor erfarenhet av ERP-marknaden i Norge och redan har etablerade kontakter med en målgrupp som vi tror kan bli framtida Jeeves ERP kunder. Vi letade även efter en stabil partner där vi ser att vi kan ha en långsiktig och varaktig relation och tillsammans utveckla vårt erbjudande och bredd i Norge. Där ser vi att Axia passar bra in och att vi som företag matchar varandra väl, berättar Mikael Brodin, chef för affärsutveckling hos Jeeves.

- Vi ser fram emot att samarbeta med Jeeves på den norska marknaden då vi har samma tankar kring hur implementeringen av Jeeves ERP ska göras så att kunden får ut mesta möjliga av sin investering, säger Bjørn Fosli, verkställande direktör hos Axia Applications.

Läs hela nyheten här

Jeeves Information Systems AB
Kungsgatan 44
111 35 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563434215

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031