23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Saker att tänka på vid val av inlösare

För att kunna ta betalt med kort i din fysiska butik eller e-handel krävs ett kortinlösenavtal. Det tecknar man med en inlösande bank som har rätt att lösa in VISA och MasterCard. När du väljer inlösare är det några saker som är viktigt att tänka på:

Välj en inlösare som förstår dina behov
Alla verksamheter är olika och har olika behov. När det kommer till det komplexa området betalningar är det viktigt att du väljer en leverantör som besitter rätt kunskap för att förstå sig på din bransch och verksamhet.

Med Worldlines erfarna rådgivare får du alltid hjälp med att hitta den lösning som passar dig bäst. Vi skräddarsyr en lösning som är anpassat efter dina behov, oavsett om du behöver en betallösning för butik, online eller något annat. Hos Worldline kan du sätta upp en helhetslösning och samla alla dina betallösningar hos en och samma leverantör. Ett kontrakt och en kontakt.

Se till att komma igång snabbt
När du väl har bestämt dig för att teckna ett nytt inlösenavtal vill du oftast komma igång snabbt. Var lyhörd på hur snabbt du kan börja ta betalt innan du tecknar ett nytt avtal. Det sista du vill är att stå utan ett inlösenavtal och inte kunna ta betalt.

Med Worldline kommer du igång inom 24 timmar. Signa avtalet idag och börja ta betalt imorgon. Det är inte svårare än så.

Håll koll på dina avgifter
Det ska vara enkelt att hålla koll på vad du betalar för ditt inlösenavtal. Du ska inte behöva läsa en finstilt text eller själv försöka räkna ut vad den slutgiltiga kostnaden kommer bli. Välj en leverantör som har en enkel och tydlig prissättning utan dolda avgifter. På så sätt kommer du alltid att veta vad du betalar för din betallösning.

På Worldline har vi en tydlig prismodell så att du enkelt ska förstå vad du betalar för och hur mycket.

Få en tydlig överblick
Välj en inlösare som gör vardagen enklare för dig. De flesta handlare minskar helst på sitt administrativa arbete. Ett sätt att göra detta är genom att ha ett rapporteringssystem som ger dig både en överblick av din verksamhet samt möjlighet att gå ner på detaljnivå.

Med Worldlines online-rapporteringsverktyg Merchant Portal får du en tydlig översikt med all information du behöver om dina transaktioner och utbetalningar samlade på ett och samma ställe. Med Merchant Portal underlättar du din bokföring markant genom att dela åtkomsten till dina utbetalningar med din revisor.

Håll det enkelt
Gör det inte för komplicerat för dig. Inlösen och betallösningar är någonting som bara ska fungera så att du kan lägga fokus på din verksamhet. Välj en leverantör som hanterar dina pengar tryggt och säkert och som betalar ut dina pengar snabbt, helst redan nästkommande bankdag. Underlätta ditt administrativa arbete med att samla alla dina betalningar hos en leverantör, då får du en tydlig överblick av din verksamhet samtidigt som du endast har en kontakt oavsett vad det gäller.

Som en av Nordens ledande kortinlösare ser Worldline till att alla dina transaktioner hanteras säkert, snabbt och smidigt, samtidigt som vi hjälper dig att växa. Vi genomför dina utbetalningar redan nästkommande arbetsdag så att du ständigt har ett starkt kassaflöde.

Worldline
Götgatan 74
118 26 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5569686651

Kontaktperson

CBO

Sänd till en kollega

0.063