23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En branschanpassad och kostnadseffektiv företagsförsäkring

Vi är glada att kunna presentera ett nytt försäkringsavtal som kan ge dig en mer omfattande försäkring, lägre självrisk och flera tillvalsprodukter. Allt branschanpassat!

 I samarbete med Hjerta har vi tagit fram förmånliga och flexibla försäkringslösningar för dig våra medlemmar. Företagförsäkringen passar både större och mindre företag och för dig som driver fysisk butik ingår även skydd mot stölder i butik. Ta reda på vilken omfattning och premie du skulle få som medlem.

Begär en kostnadsfri offert här

 

Vårt avtal med Hjerta

 • Omfattande företagsförsäkring med specialvillkor
  Ni får en omfattande och branschanpassad företagsförsäkring som dessutom innehåller skydd mot "öppen stöld", d.v.s. stölder i butik.

 • Upp till 20% lägre försäkringspremie
  Sveriges Textilhandlare har förhandlat fram en en marknadens mest förmånliga försäkringslösningar tillsammans med Hjerta och försäkringsbolaget Berkley avseende premie och omfattning.  Har man varit skadefri de senaste tre åren kan vi alltid garantera en lägre premie än ni har idag.

 • Snabb och enkel skadereglering
  Tillsammans med försäkringsbolaget Berkley har Hjerta säkerställt en snabb och smidig skadereglering. Skadeanmälan görs enklast via webben.

 • Tilläggsförsäkringar anpassade efter dina behov
  Eftersom alla företag har olika behov har Hjerta tagt fram en palett av tilläggsförsäkringar såsom transport–, inkomst–, cyber–, VD- och styrelseförsäkring samt fordonsförsäkring med 10% premiegaranti.

 • Kostnadsfri försäkringsanalys
  Du får en kostnadsfri genomgång av nuvarande lösning för att se eventuella förbättringsmöjligheter eller luckor i försäkringsskyddet.

Begär en kostnadsfri offert här

Läs om medlemskap här

Sveriges Textilhandlare
Augustendalsvägen 7
131 52 Nacka
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE8020034933

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031