23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Utbildad Butikspersonal ökar din försäljning

Tack vare löpande utbildning kan du lyfta dina medarbetare och optimera lönsamheten i din verksamhet.

En tiondel av alla sysselsatta i Sverige jobbar inom handeln och varje år kan vår bransch välkomna över 100 000 nya medarbetare. För många unga människor är handeln en viktig ingång till arbetslivet. Det första riktiga jobbet.

För att våra yngre förmågor ska vara bättre förberedda på vad som väntar i verkligheten behövs mer relevanta och samtida utbildningsverktyg. Studenterna vill ha och behöver smarta läroplattformar, de behöver mötas där de själva befinner sig. Traditionella läroböcker hinner knappt tryckas innan handeln förändrats ytterligare.

De senaste årens digitalisering i branschen ställer också nya krav. Dels för att vår vardag förändras men också för att möjligheterna att skaffa ny kunskap och kompetens blir större. Att kunna ta till sig ny kunskap, var som helst och när som helst, öppnar nya möjligheter. Det som tidigare har varit ett problem, att hinna med kompetensutveckling i en slimmad organisation, har blivit betydligt enklare.

Är du som vi?
På Smart Retail ser vi på kompetens som en kombination av kunskap, förmåga och lust.

Är du en arbetsgivare inom handeln kan vi bidra till att dina medarbetare utvecklas för att bli mer engagerade i sitt jobb. Vi vänder oss till dig som ser ett stort värde i att utbilda personalen för att skapa lojalitet, både internt och externt, och därmed generera lönsamhet.

Är du en av handelns anställda kan vi hjälpa dig att utvecklas för att känna både trygghet och stolthet i yrkesrollen. Vi vet att nya och ökade kunskaper är ett bra verktyg för att ge kunderna en ännu bättre service. På ett inspirerande och enkelt sätt får du en roligare och mer utvecklande dag på jobbet.

Är du med och utbildar morgondagens medarbetare, och drivs av lust att dela med dig av kunskap, erfarenhet och praktiska tips till dina elever, erbjuder vi ett kunskapsinnehåll som är verklighetsförankrat i näringslivet. Ett modernt utbildningssätt med interaktiv e-learning i kombination med egna arbetsuppgifter och praktiska övningar som är tydligt kopplade till kunskapsmålen. Dina elever blir inspirerade att lära sig och ser fler och nya karriärvägar ju mer kunskap de får.

Kontakta oss på https://smartretail.com/kontakt/ 

Kom Agency är en del av Smart Retail och varit med och byggt e-learningavsnitten om Visual Merchandising och Skyltfönster

Kom Agency AB
Grev Turegatan 46
114 38 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5567479430

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047