23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Effektivisera ditt workflow i din fotostudio

Automatisera din fotostudio med StyleShoots. Många fotostudios är idag fortfarande baserade på en nästan manuell fotoprocess. Med Profotos systemlösningar som heter StyleShoots kan man skapa ett workflow med publiceringstider på några minuter.

Fler och fler e-handlare och varumärken ser sin kontentproduktion ta längre och längre tid med ökande kostnader som följd. Att skapa produktbilder blir ofta omfattande när man manuellt tar bilderna med en kamera, retuschar och frilägger dom i en vanlig process.

Såklart är den fria kreativa processen oslagbar när en begåvad fotograf ljussätter och skapar varje produktbild men nu finns det systemhjälp att ta hjälp utav.

Med StyleShoots systemen från Profoto finns det arbetshästar som ger stylisten kraften att ta bilderna själv med stöd i fotografiskprocess som validerats över hela världen.

Businesscaset är ofta att man har ofottade produkter i lådor i sitt inkommande lager som inte kan börja säljas förrän man har en produktbild. Att få bilderna till sin e-handel på 24-48 timmar efter produkten kommit in ger en vinst i varubindning och tid som levereras på sista raden.
Andra har har långa ledtider med att vänta på externa fotografer som skall bokas vid det optimala tillfället där alla produkter är levererade vilket sällan sker på en gång. Samma här

StyleShoots systemen är skapade att automatisera stora delar av kontentproduktionen där systemen kan fokusera på produktbilder så att fotograferna kan fokusera på bilder i skogen eller på stans gator där den krativa höjden behövs bättre.

Skapa ett bättre workflow i din fotostudio redan idag och kontakta oss på

https://kom.se/styleshoots/

Kom Agency AB
Grev Turegatan 46
114 38 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5567479430

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047