23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Välkommen förbi Stockholm doftfabriks monter på Formexmässan!

Stockholms doftfabrik kan med glädje meddela att vi kommer vara utställare på årets Formexmässa nästa vecka, där vi kommer ställa ut våra underbara doftprodukter samt en quiz för dig som vill vinna priser!

Vi på Stockholms Doftfabrik kommer som sagt vara utställare på den prestigefyllda Formexmässan i år! Det är med stor entusiasm och stolthet vi vill presentera våra senaste nyheter för alla besökare och branschfolk. Som en av de ledande doftföretagen i branschen har vi alltid strävat efter att erbjuda unika och förtrollande doftupplevelser. Vår närvaro på Formexmässan ger oss möjligheten att dela med oss av våra senaste innovationer och inspirera till nya dofttrender.

Besök oss på vår monter (A04:29) på Formexmässan och upplev doftens magi på nära håll.  Vi ser fram emot att dela med oss av våra nyheter och inspirera er med vårt unika sortiment. Oavsett om du är en doftentusiast, inredningsälskare eller bara nyfiken på att utforska nya sensoriska upplevelser, så är du hjärtligt välkommen att besöka oss på Stockholms Doftfabriks monter. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

Välkommen!

 

Stockholms Doftfabrik AB
Varuvägen 9A
125 30 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5591599823

Kontaktperson

YS
Yaroslav Shevchenko
info@aromamarketing.se

Sänd till en kollega

0.047