23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Internationell konferens för handeln kommer till Sverige

Välkommen till R-eTail Talk, den mest framåtblickande internationella konferensen för retail på Retail Technology 2024. Här presenteras ett högaktuellt och inspirerande program som inte bara speglar de senaste trenderna utan även belyser områden och perspektiv som formar detaljhandelns framtid. Oavsett din roll i retailbranschen, erbjuder konferensen dig en unik möjlighet att fylla på med värdefulla insikter, bredda din kunskap och knyta kontakter med branschkollegor och experter. Här erbjuds visionära framtidsanalyser från branschledare som kommer att inspirera och utmana dina tankesätt.

Retail Technology och e-Commerce Expo 2024 presenterar stolt konferensen R-eTail Talk, Sveriges hetaste internationella konferens för hela handeln och e handeln. Sveriges viktigaste plattform för framtidens retail arrangeras den 29-30 maj 2024, på Kistamässan i Stockholm.


Med en stark internationell talaruppställning och ledande experter inom branschen som medverkar, är detta evenemang en utmärkt möjlighet för deltagarna att fördjupa sina kunskaper inom handeln och e-handeln. Besökare och utställare kommer ha möjlighet att lyssna på internationella föreläsningar och diskutera de senaste trenderna, utmaningarna och innovationerna inom detaljhandeln, samt att nätverka med andra professionella experter inom området.

Tillsammans med mässorna kommer R-eTail Talk, ta hela handeln in i en ny era.

“För handeln har digitaliseringen tagit längre tid än andra branscher men senaste åren har händelser i vår omvärld påverkat branschen kanske hårdare än många andra. Från inflation och högre kostnader för hushållen till ett tålamod som blivit allt kortare. Det i sin tur påverkar hur företagen behöver prioritera för att anpassa sig till det förändrade kundbeteendet. Med det sagt så blir kunskap och förståelse för omvärlden allt viktigare och erfarenhetsutbytet kritiskt. Vi kommer titta närmare på de trender som branschen senaste året satsat mycket på att adressera. De är AI, hållbarhet, lönsamhet, marknadsplatser, generation z, tech och retail media. Därför är jag stolt över att få möjlighet att skapa en konferens baserat på de frågeställningar som retail har för tillfället samt facilitera så ett gemensamt lärande möjliggörs, med exempel både från Sverige, Norden och internationellt. Denna konferens har alla förutsättningar att bli Nordens ledande retail platform och jag ser fram emot att välkomna talare och besökare till en konferens som vi inte tidigare haft i Sverige”

- säger konferenschefen Alex Baker. Som besökare kan man förvänta sig en blandning av keynotes, paneler, fireside chats och workshops.

Alex Baker är Nordens ledande retail expert med flera internationella utmärkelser och grundare av Nordic Retail Hub. Han har samarbetat med internationella retail konferenser senaste åren såsom NRF, Shoptalk, The Retail Summit, Retail och World Retail Insights för att lyfta några.

Några av talarna från programmet:

Thomas Noroxe, CEO - Joe & The Juice

Charlotte Munro, Global Product Marketing - Gen AI - booking.com

Adriana Kamjoo, Leasing Director - American Dream

Moses Rashid, Founder & CEO - The Edit LDN

Selina Butterfield-Mashoofie, CFO - Central Co-op

Bård Kvamme, Director – Norrøna

Marie Nygren, VD - Coop

Katrine Lee Larsen, Founder & CVO - Copenhagen Cartel

Susanne Ehnbåge, CEO - Stockmann Group & Lindex

"Vi är glada och entusiastiska över att kunna presentera konferensen för 2024, som är den mest omfattande och betydelsefulla för hela handeln. Det är ett jättekliv som konferensen tar inför nästa år och vår konferenschef Alex Baker har lagt ett stort fokus på att erbjuda högkvalitativt innehåll som kommer att ta handeln till helt nya nivåer. Vi är stolta över att kunna bidra till att driva branschen framåt och öka medvetenheten om de senaste utvecklingarna. R-eTail Talk 2024, är en viktig aktör i att forma framtidens handel i Sverige", säger Jennifer Björk, affärschef.

 

Läs mer om mässan och konferensen här: R-eTail Talk konferens

Nordic Live Expo AB
F O Petersons gata 28
421 31 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5592028285

Kontaktperson

JB
Jennifer Björk
jb@liveexpo.se

Sänd till en kollega

0.047