23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Få tillgång till kunskap och nätverk - Boka dina biljetter idag och spara 1700kr

Välkommen till en högkvalitativ konferens för sälj- och marknadsavdelningar på Sales & Marketing Expo. Här presenteras ett högaktuellt program direkt från branschledande experter inom försäljning och marknad. Oavsett vilket ämne du arbetar inom, kommer konferensen ge dig fördjupning i det omfattande medie- och försäljningslanskapet

Nu är det bara dryga 2 veckor kvar till Sales & Marketing Expo - Sveriges största mässa och mötesplats för alla inom sälj och marknadsföring. Här pågår en högkvalitativ konferens som fokuserar på hur du anpassar dig till framtidens medielandskap. Här diskuteras nya mediekanaler och strategier för att vara med i utvecklingen av framtidens mediekonsumtion.  

Boka din plats idag och spara 1700 kr på din biljett.

Lär dig av experter inom marknadsföring och få de verktyg och strategier du behöver för att lyckas. Vi ser fram emot att välkomna dig till en inspirerande och kunskapsrik dag som kommer att förändra din syn på marknadsföring.

 

Varför bör du delta?
 
Praktiska verktyg och metoder -  Genom att delta i konferensen får du tillgång till praktiska verktyg, metoder och case-studier som omedelbart kan tillämpas i ditt arbete. Det handlar inte bara om teoretisk kunskap utan också om konkreta tips och råd som kan omsättas i praktiken.

Inspiration och motivation - Konferensen fungerar som en källa till inspiration och motivation. Genom att lyssna till framgångsrika talare, dela erfarenheter och lära sig av framgångshistorier, kan du få en boost av energi och motivation för att ta er försäljning till nya höjder.

Kostnadsbesparingar - Just nu har du möjligheten att spara 1700 kr. Detta innebär att du får tillgång till värdefull kunskap och erfarenhet till ett förmånligt pris.

 

Lyssna till experter inom marknadsföring:

  • Daniel Redgert - Redgert comms
  • Helena Kappen - Microsoft
  • Göran Sällvin - Linkedin
  • Liv Sandberg - TikToK
  • Simon Bäckelin - Åkestam Holst 

Panel
Vad krävs för att framgångsrikt leda den yngre generationen, alltså de som är födda ca 1995-2010? Behöver de curlas? Eller är det ledarskapsförmågor som behöver skärpas? Hur kan äldre ledare och yngre individualistiska och progressiva förmågor mötas i förväntningar och vara kreativa tillsammans?  Konkreta tips och verktyg att börja öva på eller ta hem till verksamheten.

Säkra din konferensbiljett här och spara 1700kr om du bokar innan 15/2. Hela konferensprogrammet hittar du här

Nordic Live Expo AB
F O Petersons gata 28
421 31 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5592028285

Kontaktperson

JB
Jennifer Björk
jb@liveexpo.se

Sänd till en kollega

0.047