23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

NYHET! Få konturskurna etiketter och klistermärken hos Avery!

Vi är glada att meddela lanseringen av vår innovativa typ av etiketter, som kommer att revolutionera er uppfattning om etiketter. Våra konturskurna etiketter tar traditionella former som cirklar och fyrkanter till nästa nivå genom att följa ditt designs exakta konturer. Detta skapar en iögonfallande och distinkt effekt som sticker ut på hyllorna.

Vi är glada att meddela att vi precis har introducerat denna spännande nya form, som kommer att förändra sättet ni tänker på etiketter. Våra konturskurna etiketter bryter gränserna för traditionella former som cirklar och fyrkanter. De följer noggrant konturen av ditt design, vilket ger en skarp och iögonfallande effekt som sticker ut på hyllorna.

Det bästa är att våra skräddarsydda storlekar och former inte medför extra kostnader. Ni kan nu få etiketter som passar perfekt för era behov utan att kompromissa med kvalitet eller budget.

Vi tror att våra konturskurna etiketter kommer att vara ett värdefullt verktyg för att stärka er varumärkesidentitet och differentiera er på marknaden. Så varför begränsa sig till det vanliga när ni kan sticka ut?

Fördelar med konturskurna etiketter:

  • Ett snitt som följer formen på ditt design
  • Levereras utskuret individuellt, på ark eller på rulle
  • Perfekt som en marknadsföringsgåva eller förpackningsmaterial
  • Anpassade storlekar utan extra kostnad

Besök vår hemsida för att lära er mer om vår tryckservice och hur ni kan anpassa era etiketter för att passa exakt era behov.

Se mer om konturskurna etiketter här

Avery Nordic
Theilgaards Allé 4
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
VAT nummer: DK15512415

Sänd till en kollega

0.031