23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RAJA skyltar vid Paris portar

RAJA stärker sin synlighet inför OS med en neonskylt och en jätteaffisch ovanför ringvägen.

RAJA sätter upp två nya reklamskyltar på strategiska platser ovanför Parisringen. Den första är en 28 m lång neonskylt nära Porte de la Chapelle, norr om Paris, ovanför vägkorsningen som betjänar motorväg A1 och ringleden. Skylten kommer att sitta kvar i tre år. Den kommer att vara synlig för den tunga trafiken på motorväg A1, som förbinder Paris med flygplatsen Roissy-Charles de Gaulle, och för tågpassagerare. Det förväntas generera 1,8 miljoner visningar per månad.

"Den skyltningen kommer bokstavligen att framhäva vår expertis inom förpackningar, kontorsmateriel och utrustning på en strategisk plats i norra Paris. Vi kommer på så sätt att öka vår synlighet och www.raja.fr strax före OS, samtidigt som vi drar nytta av vårt 70-årsjubileum. ", säger Franck Chenet, gruppmarknadschef.

Under hela maj 2024 kommer en gigantisk affisch med numret "70" bildad av paket att pryda en byggnad i närheten av Porte de Clignancourt, norr om Paris. Affischen, som är 14 meter hög och 13 meter bred, är synlig för hundratusentals förare. Det förväntas generera 1,3 miljoner kontakter.

Rajapack AB
Logistikvägen 2
438 70 Landvetter
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5568762651

Kontaktperson

RC

Sänd till en kollega

0.048