23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RAJA och Ranpak undertecknar kommersiellt avtal

Affären omfattar utvecklingen av pappersbaserade skyddslösningar och rekryteringen av 20 specialister av RAJA.

RAJA och Ranpak, en ledande leverantör av pappersbaserade fyllning och stöttdämpningsmaterial, har undertecknat ett nytt kommersiellt avtal för att öka sin försäljning av pappersbaserade stötdämpande förpackningslösningar i Europa.

Enligt avtalet kommer RAJA och Ranpak att samarbeta om utvecklingen av pappersbaserade stötdämpande lösningar, med hjälp av Ranpaks forsknings- och utvecklingscenter i Nederländerna och feedback från RAJA:s kunder. Avtalet planerar också för marknadsföring av nya förpackningslösningar för temperaturkänsliga produkter (t.ex. mat, medicin). Slutligen kommer RAJA att anställa 20 ytterligare specialister för att råda sina kunder om anpassad implementering av pappersbaserat skydd och stötdämpande förpackning.

“Avtalet med Ranpak kommer att göra det möjligt för RAJA att utveckla unik expertis inom pappersbaserade stötdämpande förpackningslösningar i Europa. Företag vänder sig alltmer till lätt återvinningsbara förpackningar, men alla kunder är annorlunda och har unika behov. Vissa letar efter automatiserade lösningar och andra inte. Vi strävar efter att erbjuda samma servicenivå, kvalitet och teknisk expertis till varje kund i hela Europa,” sa Catherine Cambier, verkställande direktör, RAJA Packaging and Industrial Equipment."

Avtal mellan RAJA och Ranpak är utformat för att svara på den växande efterfrågan på alternativ till plastförpackningar. I mars 2024 kom Europeiska unionen överens om nya regler som riktar sig mot 100% återvinningsbara förpackningar till 2030.

RAJA och Ranpak är långvariga partners. På 1980-talet var RAJA den första distributören att marknadsföra Ranpaks förpackningssystem i Europa.

Bild: Werner Meier-Ansari, försäljningsdirektör EMEA & Brasilien, Ranpak, och Catherine Cambier, verkställande direktör, RAJA Packaging and Industrial Equipment.

Rajapack AB
Logistikvägen 2
438 70 Landvetter
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5568762651

Kontaktperson

RC

Sänd till en kollega

0.031