23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Använd samma stil i Midjourney

Midjourney låter dig generera bilder utifrån en prompt du skriver in i deras gränssnitt. Det är ju dock lite av en chansning vad resultatet blir tyvärr. Använder du däremot funktionen för samma stil ökar sannolikheten att du blir nöjd med resultatet markant.

Style

Det finns en knapp som heter Style som låter dig återanvända samma stil hos en bild du (eller någon annan) genererat och med en ny prompt generera ut nya bilder. Detta ger dig viss kontroll över resultatet och behöver inte vara lika specifik i den skrivna prompten.

För att hitta en stil du gillar kan du antingen testa olika prompter tills du hittar en bild som matchar det du har i åtanke eller bara browsa andras bilder.

Redigera sånt du inte gillar

Tänk på att Midjourney låter dig generera om delar av bilder så du slipper göra om hela bilden. Ibland har motivet en extra arm, ett ben som slutar i tomma intet eller så växer det ett träd på ett ställe inga träd bör finnas. Det är tråkigt när detta händer, framför allt om bilden i övrigt är bra. Men tänk på att du kan markera de områden du vill göra om och generera dessa på nytt.

Jag experimenterar mycket med Midjourney i mitt arbete och springer på en del tips och trix som kan vara användbara. Tveka inte att höra av er om ni undrar något. linkedin.com/in/jonasmodin/

/Jonas

Wish You Were Here är en liten digitalbyrå i Göteborg vars expertområde ligger i skärningspunkten där teknik möter användarupplevelse och design. Vi utforskar ständigt hur ny teknik kan stärka varumärken och företag. Hjälpa till att nå ut och skapa värdefulla upplevelser. ☀️

Wish You Were Here
Kung Borres väg 32 b
423 71 Säve
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5592718844

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047