23948sdkhjf

Han tar över rodret för Kista Galleria

Jesper Holmström återvänder till Citycon och Kista Galleria där han blir ny fastighetschef. 

Han kommer att basa för köpcentrumet i det snabbväxande Järvaområdet i Stockholms kommun.

Men det är inte första gången som Jesper Holmström märks i organisationen. Närmast kommer han från en roll som förvaltningschef på Nordic PM där han arbetade på uppdrag av Fastators innehavsbolag Point Properties.

Innan dess var Jesper Holmström projektledare på Citcyon och då även centrumchef för andra köpcentrum, bland annat Högdalen och Tumba, som inte längre ingår i Citycons portfölj.

– Jag har jobbat med olika delar av Citycon sedan 2017, så det är många delar jag redan har koll på och kollegor jag känner väl. Kista Galleria är en av Sveriges största och bästa handelsplatser som också har fått utså mycket under årens lopp. Citycon har stora planer för Kista Galleria och det känns superspännande att vara tillbaka som fastighetschef i Kista, säger Jesper Holmström.

– Jag är mycket glad över att Jesper återvänder till Citycon och i rollen som fastighetschef för Kista Galleria. Det är ett fantastiskt fint och stort centrum och vi har spännande planer framöver. Med Jesper vid rodret, och hela teamet för Kista Galleria, kan vi fortsätta utveckla vårt centrum i Kista, säger Niko Paleovrachas, affärsområdeschef för Kista Galleria och Citycons samtliga sex centrum i Sverige.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126