23948sdkhjf

Extern bemanning ska sänka husdjurskedjans kostnader

Arken Zoo har valt att drifta centrallagret i Eskilstuna med hjälp av en extern bemanningslösning. Lösningen ska sänka kedjans kostnader.

Avtalet, som trädde i kraft i februari, sträcker sig över tre år och avser lagerarbete och paketering på det 20 000 kvadratmeter stora huvudlagret.

Leverantör är bemanningsföretaget Tranpenad som därmed blir Arken Zoo:s huvudleverantör av bemanningstjänster i Eskilstuna.

– Vi ser det här som en möjlighet till att stärka varandra och göra varandra bättre. Båda parters personal ska stå i fokus och med gemensamma krafter kan vi sänka varandras kostnader och öka lönsamheten, säger Anders Granström, lagerchef, Arken Zoo.

Med 2 500 konsulter på 14 kontor mellan Stockholm och Malmö fokuserar Tranpenad på drift- och bemanningslösningar för lager, logistik, e-handel och produktion.

– Då Arken Zoo är en stor och mäktig aktör på marknaden, så kan vi på Tranpenad inte vara annat än otroligt stolta över att bli valda som huvudleverantör. Jag ser det här som ett tecken på att vi fortsätter gå från klarhet till klarhet och bevisar återigen hur våra lösningar är lönsamma och efterfrågade, säger Tomas Hulth, vd och grundare av Tranpenad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078