23948sdkhjf

Han blir ny vd för Himla

Efter drygt fem år som vd för familjeföretaget Tärnsjö Garveri tar Andreas Drugge klivet över till vd-posten på textil- och inredningsföretaget Himla.

Andreas Drugge, som även varit verksam i modebranschen som vd för Resteröds och Kriss, förklarar att det var Himlas värderingar och gedigenhet som varumärke som lockade honom att ta positionen.

– Det här ska bli otroligt roligt. Jag känner mig stolt och hedrad över att få ansluta till Himlas team. Jag älskar familjeföretag med goda värderingar. Hållbarhet, miljö och kvalitet tillsammans med Himlas fantastiska formspråk är oslagbart i en tid av utmanande omvärldsfaktorer, säger Andreas Drugge.

Företagets huvudägare och creative designer Annica Högström köpte ut bolaget 1996. Hon är nöjd med sin nya rekrytering.

Vi är så glada över att Andreas har valt att komma till oss. Vi tror att han är helt rätt person att lotsa företaget framåt in i framtiden. Jag vill säkra en trygg framtid för vårt företag och ta det till nästa nivå. Tillsammans med och under ledning av Andreas kommer Himlas varumärke att stärkas och förtydligas ytterligare. Andreas kommer även att vara en stark kraft i den fortsatta digitaliseringsprocessen. Han har en bred bakgrund som är ytterst lämplig i vårt arbete att stärka vår internationella position, säger Annica Högström.

Himla grundades 1990 och har sitt huvudkontor i Uppsala. Företagets signum uppges vara känslan för färger, material och strukturer för alla rum och som går att kombinera för en personlig stil.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078