23948sdkhjf

Kliver in hos Hööks

Lämnar modebranschen.

Hööks har rekryterat Emina Alivodic till posten som inköps- och designchef med uppdrag att leda kedjans inköpsavdelning. 

Det framgår i ett inlägg på Linkedin där detaljhandelskedjan skriver att Emina Alivodic har stor erfarenhet av att ”bygga effektiva inköpsprocessen och sortimentsstrategier, med fokus på snabbrörliga produkter”. 

Emina Alivodic beskrivs ha lång erfarenhet av inköp, sortiment, mode och strategiskt varumärkesbyggande och har tidigare verkat i roller som inköpschef, affärsområdeschef och designchef  inom såväl e-handel- som retailbolag  som närmast Nelly men även Gina Tricot, Lindex och MQ.

– Emina Alivodic kommer in med en stor erfarenhet och kompetens kring inköp och sortiment med utgångspunkt i kund och försäljning – något som vi värdesätter högt! Det är med stor glädje vi hälsar henne välkommen till oss, säger Caroline Hjelte, nytillträdd vd för Hööks. 

– Emina adderar en viktig pusselbit för att utveckla vårt inköpsarbete och vårt sortiment. Vi har ett brett sortiment som vi vill maximera och göra ännu mer lättillgängligt för såväl ryttare och häst som för hund, säger Caroline Hjelte vidare.

Emina Alivodic tillträder tjänsten den 17 april.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112