23948sdkhjf

Han ska leda Netonnets satsning i Norge

Trygve Hillesland har rekryterats till ny vd för Netonnet Norge.

Med 20 års erfarenhet av hemelektronikbranschen, bland annat i ledande roller som vd för finska Gigantti och norska Elkjöp, ska Trygve Hillesland vidareutveckla Netonnets position i Norge.

Kedjans verksamhet i Norge startade 2006 och omfattar, precis som i Sverige, lagershoppar och e-handel.

– Det är just i skärningspunkten mellan nutid och framtid som vi hittar de bästa och mest kundvänliga retailkoncepten. Det öppnar mycket intressanta möjligheter för en ledande utmanare som jobbar hårt för att erbjuda kunderna låga priser. Jag ser mycket fram emot att starta i min nya roll som ledare för Netonnet i Norge och gläder mig till att lära känna mina nya fantastiska kollegor. Tillsammans ska vi skapa magiska ögonblick, säger Trygve Hillesland.

Susanne Holmström, vd för Netonnet, gläds åt rekryteringen och ser fortsatt stor potential för företaget på den norska marknaden.

– Trygve Hillesland har stor kännedom om såväl hemelektronikbranschen som om den norska marknaden, som vi tycker är mycket spännande. Trygve blir med sin erfarenhet, kompetens och starka drivkraft ett viktigt tillskott, både i Netonnets ledningsgrupp och för att leda vår fortsatta expansion i Norge, säger Susanne Holmström.

Trygve Hillesland tillträder tjänsten den 1 augusti.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078