23948sdkhjf

Nordiske Medier lanserar onlinekurser med branschexperter

Branschtidningsförlaget Nordiske Medier, där Dagens Handel ingår, erbjuder nu även utbildningar online.

Nordiske Medier är Nordens största B2B-förlag med ungefär 50 titlar i de skandinaviska länderna. I Sverige fokuserar förlaget huvudsakligen på fyra områden, nämligen handel, industri, bygg och transport samt medicin och sjukvård.

Utöver det redaktionella innehållet arrangerar Nordiske Medier också ett stort antal branschevent varje år. 

Nu breddar Nordiske Medier utbudet ytterligare och startar branschinriktade nätutbildningar för kompetensutveckling och fortbildning. Utbildningarna görs i samarbete med onlinekursföretaget Coursio samt fackexperter inom de områden som kurserna handlar om.

– Satsningen är ett naturligt steg för oss som branschmediakanal. Vi ser verkligen fram emot att lansera flera spännande utbildningar inom olika branscher och därmed erbjuda kompetensutveckling på ett lättillgängligt sätt, säger Magnus Kepinski, vd för Nordiske Medier i Sverige.

De första utbildningarna finns nu online. De handlar om processvätskor respektive energieffektivisering, mycket användbara och aktuella kurser för de som berörs. På sikt kommer många fler kurser att erbjudas och då inom fler affärsområden och med nya samarbetspartners. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065