23948sdkhjf

Hon ska utveckla megatrend runt hållbar konsumtion

Linda Trostek blir ny vd för textil- och skovårdsföretaget Brunngård Group med huvudkontor i Viared utanför Borås.

Linda Trostek kommer närmast från tjänsten som vice vd för samma bolag i drygt tre år.

Hon har även erfarenhet av olika roller och branscher med inriktning mot affärsutveckling, digitalisering och projektledning.

– Min ambition är att fortsätta driva lönsam tillväxt genom att bygga vidare på hur vi positionerar oss och bidrar till megatrenden kring hållbar konsumtion. Brunngårds fokus kommer fortsatt att ligga på att kommunicera våra produkters fördelar för både fysiska och digitala återförsäljare och hur man kan sälja förlängd livslängd och ökad funktion både genom tjänster och produkter, säger Linda Trostek som ser fram emot flera förestående produktlanseringar.

I och med den nya tillsättningen som träder i kraft den 1 maj, lämnar grundaren och huvudägaren Paul Brunngård rollen som vd vilken han har haft sedan 2020.

Paul Brunngård kommer istället att fortsätta arbeta med affärs- och produktutveckling samt strategiska projekt inom företaget.

– Det känns mycket bra att överlämna vd-rollen till Linda, eftersom vi delar samma syn på framtiden för Brunngård. Linda har haft en framstående roll i utvecklingen av Brunngård såväl i verksamheten som strategiskt i ledningsarbete och nära samarbete med mig och styrelsen, säger Paul Brunngård.

Brunngård Group grundades 1983. Företagets kärnsortiment är produkter inom sko- och textilvård som distribueras via återförsäljare och egen e-handel.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093