23948sdkhjf

Vildmannen fylls på med accessoarvarumärke

Drygt sex år efter den svåra branden i kvarteret Vildmannen i Biblioteksstan mitt i Stockholm återvänder hyresgästerna igen. Senast i raden att avisera öppning är sko- och accessoarvarumärket ATP Atelier.

Butiken om 80 kvadratmeter öppnar i Vildmannen 7 i hörnet av Biblioteksgatan och Jakobsbergsgatan i slutet av 2023.

Med ett komplett sortiment av handgjorda väskor, skor och accessoarer  ser ATP Ateliers grundare Maj-La Pizzelli fram emot en nystart.

– Det har gått drygt tio år sedan ATP Atelier grundades och vårt universum fortsätter att växa. I samarbete med arkitektur Studio Escapist är vi superglada att utöka det till ett utrymme i Bibliotekstan. Precis som med vårt huvudkontor och vår ateljé på Södermalm kommer det att vara ett förkroppsligande av vad ATP Atelier är, en livsstil och estetik som förenar Italien och Sverige, säger Maj-La Pizzelli.

– Vi är mycket glada över att få välkomna ATP Atelier till återuppbyggda Vildmannen 7 i Bibliotekstan. De bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan som Nordens främsta mötesplats för high-end shopping, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik Hufvudstaden i ett pressmeddelande.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125