23948sdkhjf

Här kliver Thansen in

Ångar på och tillkännager nästa etablering. Men kedjan håller sig ännu så länge i Södra Sverige.

Med målet att etablera 30 butiker i Sverige inom de närmaste fem åren kommunicerar danska detaljhandelskedjan Thansen nästa etablering i Sverige vilket blir Härlövs handelsplats i Kristianstad.

Planen för aktören, som specialiserat sig på att sälja reservdelar till bilar, är att öppna 1 100 kvadratmeter stor butik under hösten 2023.

–Vi är mycket glada över att välkomna Thansen till Härlöv. Med deras erbjudande kommer vi att stärka och bredda utbudet för våra besökare. Thansens etablering här i Kristianstad är ett tecken på att handelsplatsen fortsätter att attrahera spännande och innovativa aktörer, säger Cecilia Karlström, Svenska Handelsfastigheter.

Första butiken för kedjan i Sverige öppnade i Helsingborg i november i fjol, ett par månader efter att kedjan kommunicerat steraten på expansionen, och sedan dess har kedjan aviserade etablering på Tånga handelsplats i Falkenberg och i Löddeköpinge.

– Vi ser fram emot att öppna vår nya butik på Härlövs handelsplats i Kristianstad. Det är ett bra läge med ett starkt utbud av butiker och tjänster och vi tror att vår etablering kommer att vara mycket uppskattad av kunderna. Vi ser fram emot att bli en del av den lokala handeln och erbjuda våra produkter och tjänster till invånarna i Kristianstad och närliggande områden, säger Kim Clausen, vd för Thansen Sverige.

Thansen grundades 1991 och har drygt 85 butiker i Danmark och finns även i Norge där första butiken för kedjan öppnade 2017 och där aktören till dags dato etablerat 40 butiker.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109