23948sdkhjf

Invigningsdags igen för Thansen

Det drar ihop sig till premiär av detaljhandelskedjans andra varuhus i Sverige. Ytterligare två varuhus är kommunicerade och öppning väntar senare i år.

I november i fjol öppnade danska Thansen, som ägs av T. Hansen Gruppen A/S, aktörens första svenska varuhus på Väla i Helsingborg och till veckan öppnar, som Dagens Handel tidigare berättat, Thansen i Falkenberg. Adressen är Tånga handelsplats.

–Falkenberg ligger strategiskt utmed E6:an och passar väl in i vår plan att växa organiskt och etablera oss söderifrån och uppåt. Vi har redan fått mycket positiv feedback från lokalbefolkningen i Falkenberg och vi ser fram emot att fylla en uppenbar lucka på marknaden. Den 25 maj slår vi upp dörrarna till ett mecka av allt inom bilar, hem och fritid, säger Kim Clausen, vd för detaljhandelskedjan i Sverige i en kommentar.

Thansen säljer ett sortiment inom bilutrustning, reservdelar, cyklar, camping och fritid och har sedan starten 1991 85 butiker i Danmark och 44 i Norge där kedjan är verksam sedan 2017.

Thansen har ett uttalat mål att öppna 30 butiker i Sverige och förutom Helsingborg och Falkenberg är även Härlövs handelsplats i Kristianstad och Löddeköping kommunicerade etableringar.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126