23948sdkhjf

Möbeluthyrare tar plats i Gallerian

Gallerian fortsätter erbjuda aktörer tillfälliga ytor och nästa aktörer ut på golvet blir möbeluthyraren Beleco som öppnar ett pop up-showroom tillsammans med sina partner Swedese och ArtAround.

Gallerian hoppas att tillsammans med trion  kunna inspirera besökare, kontorshyresgäster och pop up-intressenter till en mer hållbar möblering.

Med pop up-uthyrning får vi möjligheten att skapa nya relationer och lyfta uppstickande, framåtlutade aktörer med spännande affärsmodeller. Vi väldigt glada över vårt samarbete med Beleco, Alice Leffler, Specialty Leasing Manager på AMF Fastigheter.

Pop up-ytan håller öppet fram till 30 juni.

Belecos vision är att göra möbelindustrin och branschen mer cirkulär att hyra ut kontorsmöbler till kontoret och hemmakontoret.

– Sättet vi arbetar på har utvecklats och fler väljer att gå mot en hybrid lösning där hemarbete och kontorsarbete kombineras tillsammans med co-working. Vi ser att det blir viktigare för företag att vara flexibla för att kunna agera snabbt samtidigt som det sparar stora pengar med ett hybrid arbetssätt.” – Sebastian Rudenstam, vd och medgrundare på Beleco.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094