23948sdkhjf

Gant nyinviger butiken på Birger Jarlsgatan

Efter en tids renoveringen nyöppnar Gant butiken på Birger Jarlsgatan den 25 maj .

Efter att ha haft stängt en tid för renovering nyöppnar Gant butiken på Birger Jarlsgatan 15 i Stockholm i veckan i helt ny skepnad signerad New York-baserade Snarkitecture.

Butiken om 580 kvadratmeter spridda över tre våningar har försetts med en ny hemlik inredning i mörkt trä, mässing, varma toner, mjuk belysning och mjuka mattor och med blinkningar till Gants arv.

Den nya flaggskeppsbutiken rymmer också en av två nya Gant Studios, den andra ligger på 240 Mulberry Street i New York. Gant Studio Stockholm ska fungera som ett multifunktionellt utrymme, ett kreativt nav för kurerade utställningar, paneldiskussioner och inspirerande varumärkesaktiveringar med syfte att föra samman talang och inspirera till social gemenskap.

”Jag har varit ett fan av Snarkitectures arbete sedan dag ett så det har varit ett privilegium att få arbeta med Alex Mustonen och teamet. Krocken mellan deras rena estetik och Gants mer arvsdrivna, Ivy League-inspirerade estetik har givit upphov till något helt nytt”, säger Christopher Bastin, creative director i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079