23948sdkhjf

Från möbelbranschen till Kronans Apotek

Kronans Apotek har värvat Jörgen Bitzekis till rollen som e-handelsdirektör. Han kommer närmast från Nordiska Galleriet och posten som operativ chef men har ett längre förflutet inom retail och möbelbranschen och har även arbetet hos Svensson i Lammhult, Länna Möbler och Byggmax.

– Jag ser mycket fram emot att börja på Kronans Apotek, det känns väldigt inspirerande att få arbeta med produkter som har stor betydelse i många människors liv. Det ska bli spännande att arbeta med hälsa och välmående och med de utmaningar och möjligheter som branschen står inför, säger Jörgen Bitzekis, e-handelsdirektör på Kronans Apotek.

Jörgen Bitzekis tillträder tjänsten den 14 augusti tar plats i apotekskedjans ledningsgrupp.


– Omfattningen av vår e-handel, som även inkluderar lager och logistik, gör att vi behöver en person med vd-erfarenhet och gedigen kunskap kring att leda e-handelsföretag. Jörgen har den erfarenhet som krävs och han har även erfarenhet av förändringsarbete, vilket kommer bli värdefullt i den fas vi befinner oss i just nu. Han är dessutom en väldigt trygg och stabil ledare med ett stort mått av prestigelöshet, säger Erik Sjögren, vd på Kronans Apotek.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11