23948sdkhjf

Gallerian prisad igen: ”Ett föredöme och inspiration för hela branschen”

Kammade hem titeln bästa handelsplats på nordisk nivå.

I våras förärades Gallerian på Hamngatan i Stockholm titeln som årets mest spännande och framgångsrika kommersiella plats vid NCSC Awards. Nu har Gallerian prisats igen och denna gång plockades mästartiteln i kategorin Commercial Space of the Year hem vid den nordiska finalen som hölls på onsdagskvällen i Münchenbryggeriet i Stockholm.

Juryn menar att Gallerian genom de senaste årens transformation rest sig som en ”fågel Fenix” och lyckats bli en ”innovativ plats för shopping, restauranger, arbete, möten och stadsliv” som påverkat hela Stockholms centrumutveckling i rätt riktning.

– Gallerian ÄR framtidens kommersiella plats. Den har allt som gör att besökaren vill vara där: relevans, innovation, story telling. Ett föredöme och inspiration för hela branschen i Norden,säger Kajsa Hernell, managing director, NCSC.

– Jag är otroligt stolt och glad över att Gallerian får den här utmärkelsen även på nordisk nivå. Det är ett erkännande och ett kvitto på att utvecklingen vi gjort de senaste åren har lett till att vi nått vår vision - att skapa en mötesplats full av liv och puls där människor vill vara. Vi är många som dagligen bidrar till att göra Gallerian till den självklara shoppingdestinationen i Stockholm city och jag kan inte nog tacka mitt team för deras engagemang och hårda arbete, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian.

Motiveringen lyder:

”Som en fågel Fenix ​​har denna handelsplats stigit från en genomsnittlig till en inspirerande och innovativ plats för shopping, restauranger, arbete, möten och stadsliv. Detta citycentrum har fått en uppdaterad mix av hyresgäster där starka varumärken och specialiserade butiker samarbetar med ikoniska företag. Utsidan möter insidan sömlöst genom en genomtänkt och tidlös arkitektur med platser för aktiviteter och möten, vilket ger ett livligt kvarter dygnet runt. Integreringen i stadsstrukturen har fått återverkningar för hela stadens centrumutveckling och tidigare eftersatta platser har fått en ny funktion och ett nytt liv. Den fula ankungen har blivit en svan.”

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078