23948sdkhjf

Ska utveckla Jaktias butiker

Franchisekedjan ska effektivisera befintliga butiker och öka etableringstakten på nya orter och marknader.

Mika Malm har rekryterats till Jaktia och posten som regional operations manager. Han har ett längre förflutet inom försäljning, inköp och butiksdrift och har tidigare bland annat arbetat i modebranschen och även drivit egen butik.

– Jag är oerhört nöjd med den här nyrekryteringen som kommer att vara ett stort stöd i Jaktias arbete med butiksutveckling och tillväxt! Med Mika Malm förstärker vi vår organisation ute på fältet med viktig erfarenhet från både retail, affärsutveckling och försäljning. Vi skapar därmed förutsättningar för att ytterligare öka tempot i Jaktias butiksetablering och även som stöd och affärsutveckling av våra befintliga Jaktiabutiker, säger Lars Martinsson, vd, Jaktia.

Mika Malm tillträdde den nya rollen på Jaktia den 22 maj.

Jaktia är en skandinavisk franchisekedja med ett 60-tal butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige finns 37 butiker som nu ska bli fler.

– Ambitionen är att fortsätta etableringen på orter där Jaktia idag inte är representerat och välkomnar flera franchisetagare. Just nu söker vi franchisetagare i Uppsala, Södertälje, Gävle, Strömstad, säger Lars Martinsson vidare.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078