23948sdkhjf

Efter 17 år – säljer modebutiken och flyttar till Mallorca

Den prisade modebutiken Ogräs i Västervik är till salu. Det meddelar ägarna och äkta paret Christin Rampeltin Molin och Gustaf Molin som precis startat Svensk Fastighetsförmedling på Mallorca.

Beslutet av att sälja butiken, som bland annat vunnit pris på Habits modegala, är bland annat resultatet av några tuffa pandemiår.

– Vi vet att vår butik och koncept är uppskattat och därför har vi arbetat hårt för att anpassa oss efter de förändrade förutsättningarna som pandemin orsakade, förklarar Gustaf Molin.

Paret hoppas nu att någon kan se till att den lever vidare.

– Det finns många värdefulla värden eftersom butiken har funnits i så många år, 17 år, och väldigt många runt om i Sverige känner till butiken. Under alla år har så många kunder åkt till Västervik endast för att besöka vår butik, den potentialen ska man inte förringa, säger Gustaf Molin och får medhåll av Christin Rampeltin Molin som understryker att Västerviks stadskärna behöver sina butiker för att leva vidare.

Efter alla år som handlare bosätter sig istället Christin Rampeltin Molin och Gustaf Molin på Mallorca där de ska arbeta som mäklare på en nystartad filial till Svensk Fastighetsförmedling.

– Det känns kul för det är fortfarande kunder och kundrelationer som vi får arbeta med, det är ju det vi gjort i alla år, fast detta blir på ett nytt sätt, säger Gustaf Molin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078