23948sdkhjf

12:e butiken för Lakritsroten blir största satsningen

I december öppnar kedjan butik i den nya marknadsplatsen på terminal 5 på Arlanda.

– Etableringen på Arlanda är Lakritsrotens största satsning hittills och vi ser verkligen fram emot att välkomna Arlandas miljontals resenärer in till vår magiska lakritsvärld, säger Erik Dahlén, head of retail på Evanoff Group, som sedan 2018  äger Lakritsroten.

Första butiken för kedjan öppnade i Stockholm år 2007 och i dag finns elva butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Butikskedjan rammades hårt av pandemin och tvingades till rekonstruktion under 2021 men redan knappt ett år senare var butiksexpansionen igång igen då  kedjan öppnade två butiker i Stockholm och Malmö.

– Vi planerar inte att stänga några butiker utan tvärtom satsar vi med nya butiker. Det känns verkligen roligt att kunna göra det nu och kunna se framåt efter en så utmanande och turbulent tid som pandemin var, och där vi också tvingades gå igenom en rekonstruktion efter att försäljning försvunnit från dag till annan. Det känns verkligen att vi är på rätt väg igen, sa Erik Dahlén till Dagens Handel i maj i fjol.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063