23948sdkhjf

Nymans Ur utökar med butik för Panerai

Nymans Ur 1851 öppnar  extern butik om 40 kvadratmeter på adressen Biblioteksgatan 1 för italienska exklusiva klockmärket Panerai.

– Det är en ära för Nymans Ur 1851 att öppna en Panerai-butik i samarbete med detta exklusiva klockmärke. Panerai skapar exklusiva klockor för både män och kvinnor, och deras episka estetik och unika stil är verkligen slående och gör att man omedelbart känner igen Panerai-klockor. Våra kunder kan uppleva hela kollektionen i butiken och vi ser en stor potential på den svenska marknaden, säger Åsa Sparrmo, vd Nymans Ur 1851.

– Med den svenska marknaden i snabb utveckling ser vi en stark potential för Panerai i Stockholm. Med den här nya konceptbutiken ska vi förmedla hela varumärkesuniversumet till våra kunder. Vi är glada över att samarbeta med Nymans Ur 1851 med deras expertis på denna marknad. Med 170 års erfarenhet är Nymans Ur 1851 idag Sveriges ledande företag inom exklusiva klockor, säger Jean-Marc Pontroué, VD Panerai.

Nymans Ur 1851 driver i dag tre butiker belägna i Stockholm och Västerås, inklusive flaggskeppsbutiken  på Biblioteksgatan 1.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078