23948sdkhjf

Går från Kronans Apotek till skönhetsbranschen

Skönhetssajten Parym.se växer snabbt och värvar Lina Hasic som ny e-handels- och marknadsdirektör.

Hon har lång erfarenhet från olika sälj- och marknadsroller och kommer närmast från rollen som e-handelsdirektör på Kronans Apotek.

– Det är fantastiskt roligt att få kliva in i ett bolag som senaste åren genomgått en framgångsrik transformation och haft en hög tillväxttakt och som vill fortsätta att utmana och ta en ledande position. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga teamet fortsätta utveckla kundupplevelsen, stärka varumärket, komma närmare våra kunder och vara den ledande doftexperten, säger Lina Hasic, som även tar plats i ledningsgruppen.

E-handlaren Parfym.se bildades 2005 och omsätter årligen över 200 miljoner kronor. Senaste räkenskapsåret satte bolaget omsättningsrekord.

– Det är ytterligare en förstärkning till vårt team i vår fortsatta resa framåt i att utveckla hela vår affär. Vi har höga ambitioner med att skapa en kundresa i världsklass och ta en ledande position inom doft och skönhet. Här bidrar Lina med sin gedigna erfarenhet av ledarskap, komplexa affärsmodeller, innovation och försäljning, säger Jonas Häggqvist, ceo på Parfym.se i ett pressmeddelande.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063