23948sdkhjf

Livsstilsbutik byter läge

Livsstilsbutiken Uncle Frank, som säljer  kläder, accessoarer, skönhets- och livsstilsprodukter, byter läge  i centrala Gävle och öppnar ny butik om 200 kvadratmeter på Drottninggatan i oktober.

– Gävle är en spännande och expansiv stad med både stilsäkra och roliga kunder. Vårt mål är att du hos oss ska inspireras och kunna hitta allt ifrån skäggolja till mode och skateboards, samtidigt som du är välkommen in på snack om goda cigarrer och häng i vår flipperspels-hörna. Vår butik gör lite som den vill och du kan förvänta dig det oväntade, säger Christer Skogsberg, butiksägare.

Uncle Frank huserar sedan oktober i fjol, då butiken nyöppnade efter en tidigare konkurs och ägarskifte,  i Berggrenska Gården på Kyrkogatan 14.

–Uncle Frank bidrar med en härligt inspirerande upplevelse i Gävles butiksflora och vi är stolta och glada att få välkomna dem som hyresgäst hos oss. Utveckling av den nya butiken pågår och vi ser fram emot öppning, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare på fastighetsägaren Diös i Gävle.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078