23948sdkhjf

Blank the Hub satsar i norr – ”det nya retail”

Livsstilskedjan inleder i och med den nya butiken i Östersund ett samarbete med fastighetsbolaget Diös.

Blank the Hub följer upp invigningen i Helsingborg i mars med ytterligare en butik. Franchisekedjan öppnar den andra butiken i norra Sverige när portarna i höst slås upp i den Diösägda gallerian Kärnan i Östersund. 

– Vi har inlett ett intressant samarbete med Diös med start i Östersund, och växer gärna vidare i norra Sverige, kommenterar Roger Johansson, operativ manager, Blank the Hub.

Blank the Hub erbjuder ett brett livsstilskoncept med allt från mode och inredning till pakethantering och kvalitetssecondhand. 

Kedjan skräddarsyr utbudet utifrån den stad man befinner sig i. I Östersund flyttar Blank the Hub in i Kärnan med ett 40-tal varumärken inklusive logistikhub med paketleveranser. Det blir även event i butiken och en loungeyta där kunden kan sitta och ta en kopp kaffe.

–Blank the Hubs koncept och take på livsstil och mode är det nya retail och ligger helt rätt i tiden, något vi tycker är mycket spännande för våra städer. En typ av upplevelsebaserad shopping med fokus på den lokala kunden. Vi ser fram emot öppningen i Östersund och att vara en del av deras tillväxtresa, säger Sandrina Zetterström, affärsutvecklare hos Diös, i en kommentar.

Butiken i Östersund blir kedjans femte. Blank the Hub finns sedan tidigare i gallerian Mood i Stockholm och på Vallgatan i Göteborg samt Skövde och Helsingborg.

Texten korrigerad med rätt antal butiker. Butikerna i Linköping, Umeå och Växjö har stängt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078