23948sdkhjf

Norsk inredning till Göteborg

I början av 2024 tar inredningsdesign från norska Slettvoll plats på Avenyn i Göteborg. Kedjan öppnar en 542 kvadratmeter stor flaggskeppsbutik på Kungsportsavenyen 31-35.

– Vi ser otroligt mycket fram emot en etablering på Avenyn. Slettvoll finns representerat i 17 butiker med väl utvalda adresser i Skandinavien. Nu tar vi också plats på Göteborgs populära Aveny med klassiskt hantverk och tidlös design, säger kedjans vd Bjørn Helge Vik i en kommentar.

Närheten till en vacker och skiftande natur, det äkta, enkla och jordnära har präglat utvecklingen hos Slettvoll som grundades redan 1951 i Stranda, Norge.

– En unik butiksupplevelse för inredningsentusiaster blir nu verklighet på Avenyn i och med Slettvolls öppning. Vi ser mycket fram emot att välkomna Slettvoll till oss och Avenyn, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd på Wallenstam.

Slettvolls möbler skräddarsys helt efter önskemål av kunniga hantverkare. På plats i butik hjälper kunniga inredningsrådgivare till med framtida möblering utifrån skisser och önskemål.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112