23948sdkhjf

Normal öppnar nytt och omlokaliserar

I februari 2024 öppnar Normal butik i Nordeas tidigare lokaler  i Falkenbergs centrum. Det uppger Hallands Nyheter

– Vi har varit envetna för att vi ville ha in en riktigt bra aktör. Så det känns riktigt bra att det blir Normal som är ett tillskott till Falkenberg eftersom det är en helt ny typ av butik som inte finns i centrum, säger Henrik Martinsson, ägare av Martinssons fastigheter.

Lokalen om cirka 500 kvadratmeter fördelade över två plan och med en försäljningsyta på markplan som mäter 360 kvadratmeter har stått tom i tre år.

– Vi har haft som ambition att ha en utåtriktad butik i det här fina handelsläget. Genom åren har jag fått lite passningar om att det varit bank- och kontorslokal med fördragna gardiner i ett av Falkenbergs bästa affärslägen. Så nu har vi rättat till det, säger Henrik Martinsson vidare till tidningen.

Då bygglovet är klart väntar nu renovering och ombyggnation av lokalen för att passa den nya hyresgästens behov.

I mitten av juli kommunicerade Normal även att butiken på Kullagatan i Helsingborg, där aktören huserat sedan 2018, byter läge till en tillfällig lokal på Norra Strandgatan i anslutning till Konsul Olssons plats där Normal ska driva butik från i slutet av augusti till våren 2024. Detta med anledning av fastighetsägaren Savills ombyggnations av Gallerian Magnus Stenbock.

Normal driver sedan tidigare även en butik i Söder-gallerian på Mäster Palms plats i Helsingborg.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141