23948sdkhjf

Färdigkalasat – e-handlare i konkurs

E-handlaren Partytajm.se, Partydax i Knivsta, som ägs av börsnoterade Partytajm International, har försatts i konkurs, det uppger Ehandel.

Bolaget har rammats hårt av pandemin och såväl 2020, 2021 och 2022 blev förlustår för bolaget. Aktören redovisade en ökad omsättning för fjolåret som uppgick till drygt 13,5 miljoner kronor. 

En omsättning som dock landar en en bra bit från toppåret 2017 då omsättningen uppgick  till drygt 17 miljoner kronor och med ett positivt rörelseresultat. Sedan dess har bolaget redovisat förlust varje år.

Vad som ska ske med e-handlarens verksamhet framgent ter sig dock oklart då bolaget skriver att butiken är ”Tillfälligt stängd. Vi återkommer strax”.

I ett pressmeddelande signerat ägaren Partytajm Internationals vd Christian Kronegård framgår att;

”Bolaget kommunicerade den 5 april 2023 att Styrelsen i Partytajm efter analys av koncernens verksamhet och utvecklingspotential kommit fram till att verksamheten som drivs i det fristående dotterbolaget Partydax ej uppfyller de förväntningar avseende lönsamhet och utvecklingspotential och beslutade således att ingen ytterligare ny finansiering från moderbolaget kommer att ske”.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078