23948sdkhjf

Lågpriskedjor samlas på nytt handelsområde

Willys, Rusta, Dollarstore och Stadium Outlet är klara för det nya handelsområdet Bro Handel i Upplands-Bro utanför Stockholm.

Willys butik på Klövtorpsvägen i Bro flyttar till nya lokaler. Den nya butiken ska finnas på plats 2025. Butiken flyttar till granntomten, som ligger strax söder om den nuvarande lokaliseringen intill E18 mellan Enköping och Stockholm. 

Den nya butiken kommer att etableras i nya och moderna lokaler med en yta på cirka 3 600 kvadratmeter. Det berättar kedjan i ett pressmeddelande.

– Vi har en trogen kundkrets i Bro och med det nya läget och helt nya, moderna lokaler får vi nu väldigt bra förutsättningar för att erbjuda invånarna i Bro med omnejd en fin och modern matbutik. Det blir ett positivt inslag i och med att mer handel stannar kvar på orten, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys, i en kommentar.

Det nya handelsområdet Bro Handel kommer att bestå av totalt 17 000 kvadratmeter handel. Andra hyresgäster som ska flytta in är bland annat Rusta, Dollarstore och Stadium Outlet. På andra sidan tomten finns planer på nya bostäder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109