23948sdkhjf

Tung profil tar över Bubbleroom

Magnus Månsson har utsetts till ny vd för Bubbleroom. 

Vid årsskiftet lämnar Ville Kangasmuukko-Nordström vd-uppdraget för e-handelsbolaget Bubbleroom för att bli vd i ett annat bolag. Hans efterträdare blir Magnus Månsson som har en bakgrund som vd för Tretorn, Craft, Nelly och Gina Tricot. För närvarande är han vd för Thevea Brands Group samt styrelseordförande för Paul Brunngård och styrelseledamot i e-handelsplattformsbolaget Norce.

– Jag är imponerad över Bubblerooms starka utveckling de senaste åren, och har sedan tidigare hört mycket gott om den värderingsstyrda kulturen som driver bolaget framåt. När jag i dag ser på marknaden för mode online, såväl utifrån mina tidigare erfarenheter och insikter i marknaden, så anser jag att Bubbleroom är ett av de starkaste positionerade varumärkena som dessutom kan ta för sig desto mer. Det är därutöver ett välskött bolag, där flera fundamentala investeringar nu är tagna för att säkra skalbarhet såväl som stärkt lönsamhet framåt. Jag ser därför fram emot att kliva ombord och säkra en framgångsrik resa framåt tillsammans med alla kompetenta och passionerade medarbetare, säger Magnus Månsson, i en kommentar.

Magnus Månsson tillträder som verkställande direktör för Bubbleroom senast den 15 december i år. Som tidigare meddelats kommer Ville Kangasmuukko-Nordström vara kvar på Bubbleroom under hela sin uppsägningstid, fram till och med den 31 december 2023.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078