23948sdkhjf

Bubblerooms förra vd tar över friluftshandlare

Nu är det klart. Ville Kangasmuukko Nordström blir ny vd för friluftshandlare.

Redan i juli år meddelade Ville Kangasmuukko Nordström att han lämnar sin tjänst som vd på Bubbleroom som han haft i åtta år. Nu står det klart att han blir ny vd för friluftskedjan Outnorth.

Han rekryteras till bolaget med ett tydligt mål: Att ta Outnorth till nästa nivå. Framför allt framhävs hans stora erfarenhet inom e-handel, vilket bedöms ha stor betydelse för att förverkliga Outnorths planer om expansion och utveckling.

–Outnorth är ett spännande bolag med en stark marknadsposition i Norden inom outdoorsegmentet. I takt med att intresset för natur- och friluftsliv ökar i samhället, så är Outnorth väl positionerade med ett konkurrenskraftigt erbjudande inom denna nisch, säger Ville Kangasmuukko Nordström i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet framgår även att Ville Kangasmuukko Nordström själv är en trogen kund. Framförallt är det bolagets inriktning mot hållbarhet och mål om att få fler att vistas i naturen som lockar.

Sedan 2015 har han varit vd för e-handelsbolaget Bubbleroom. Innan dess arbetade Ville Kangasmuukko Nordström under flera år i olika roller inom H&M, bland annat med digital affärsutveckling.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen. Ville står för ett starkt och positivt ledarskap, och vet vad som krävs för att navigera framgångsrikt i en konkurrensutsatt bransch där tillväxt och lönsamhet ständigt ska balanseras, säger Cato Broberg, styrelseordförande i Outnorth och vd för ägarbolaget Egmonts e-handelsområde, i pressmeddelandet.

Ville Kangasmuukko tillträder den 1 januari 2024.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078