23948sdkhjf

Pelle P öppnar nytt: ”Första steget för ytterligare etableringar”

Flyttar in i lokalen på Kullagatan 8.

I månadsskiftet oktober/november öppnar den svenska klädkedjan Pelle P sin nya butik på shoppingstråket i Helsingborg. Ett utbud av noggrant utvalda funktionskläder för både dam och herr utlovas.

– Vi är väldigt glada och nyfikna på att etablera oss på den starka handelsgatan i Helsingborg där vårt varumärke Pelle P med garanti kommer att exponeras på bästa sätt för rätt målgrupp. Vår förhoppning är att detta är första steget för ytterligare etableringar i södra Sverige där vi för tillfället inte har så stor närvaro, säger Simon Danielsson, chef över butiksportföljen på Pelle P, i ett pressmeddelande.

Lokalen där Pelle P nu flyttar in har haft flera hyresgäster på senare tid. Under sommaren hyrdes den tillfälligt ut till modevarumärket Boomerang.

Fler förändringar är på gång i Helsingborgs city. Magnus Stenbocksgallerian på Kullagatan, som Stadium och Åhléns tidigare lämnade, håller på att byggas om. 

Gallerian ska byggas bort till fördel för butikslokaler med entréer till Kullagatan. De befintliga hyresgästerna, Kappahl och Normal, återöppnar i två av lokalerna till våren när renoveringen planeras vara klar. Kappahl kommer att utöka sin yta jämfört med tidigare. 

Vilka de övriga hyresgästerna är vill HBG City inte kommunicera i nuläget.  

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079