23948sdkhjf

Clas Ohlson återvänder till shoppingstråk

Fastigheten ska först renoveras innan butiken kan flytta in i början på nästa sommar.

2020 lämnade Clas Ohlson sin butik på Kullagatan i Helsingborg efter elva år. Men i början på juni 2024 återvänder detaljhandelskedjan till shoppingstråket. Butiken, på 1131 kvadratmeter, kommer att ligga på den andra våningen i före detta Gallerian Magnus Stenbock. Men först ska byggnaden renoveras och det beräknas inte vara klart förrän nästa vår.

– Under de senaste åren har vi konsekvent jobbat med att stärka upp innehållet i vår stadskärna. Clas Ohlson är utan tvekan en av de mest efterfrågade aktörerna och när de nu väljer att åter etablera sig i city är det ett tydligt kvitto på att arbetet ger resultat. Detta är verkligen ett glädjande besked för Helsingborg city, säger Martin Klinteberg, etableringsansvarig på HBG City, i ett pressmeddelande.

Butiken kommer ha entré från Kullagatan och innehålla ett komplett utbud av Clas Ohlsons sortiment av produkter för hemmafix.

Clas Ohlson har 221 butiker i Norden, varav 92 i Sverige. 224 butiker i Sverige. Under verksamhetsåret 2022/2023 omsatte bolaget 9 miljarder kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141