23948sdkhjf

Hon blir ny vd för Stjärnurmakarna

Den tidigare retail managern tillträder omedelbart.

Susanne Gyllenpanzar är ny vd för Stjärnurmakarna. Hon efterträder omedelbart rollen efter att Peter Simonsson efter tio år kliver av uppdraget.

– Det är en stor ära att ta över ledarrollen i Stjärnurmakarna, en verksamhet jag känner väl efter sex år i bolaget. Det är också ett stort ansvar, givet kedjans långa historia och vårt åtagande gentemot våra butiksägare. Tillsammans med mitt team ser jag nu fram emot en spännande tid där arbetet med att stärka både medlems- och kundlöfte är i fokus, säger Susanne Gyllenpanzar i en kommentar.

Sedan 2017 har Susanne Gyllenpanzar varit retail manager för klockkedjan.

– Vi i styrelsen är övertygade om att Sanna har de verktyg och egenskaper som behövs för att fortsätta arbetet med att utveckla kedjan och befästa vår position som nummer ett, säger Michael Sturehed, styrelseordförande Stjärnurmakarna, i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet tackar man Peter Simonsson, som började sin resa hos Stjärnurmakarna som styrelseordförande, för hans bidrag och insats i bolaget genom åren, inte minst under de tuffa pandemiåren. Vad som väntar honom härnäst framgår inte av pressmeddelandet.

– Efter tio fantastiska år är det dags för en förändring. Både för mig och Stjärnurmakarna. Jag känner mig stolt över att vi tillsammans med våra handlare kontinuerligt utvecklat kedjan, vilket resulterat i att vi idag driver en modern och effektiv verksamhet. Susanne och jag har jobbat tätt tillsammans en längre tid och det känns tryggt att lämna över stafettpinnen till henne. Jag ser fram emot att följa hennes och kedjans framfart framöver, säger Peter Simonsson.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079